مــدارک لازم بــراي اخذ ويزاي تایلند : 

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور (امضاء شده).

فتوکپي گذرنامه از صفحه مشخصات و ويزاهاي قبلي تايلند.

به علاوه يکسري فتوکپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش.

تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل).

2 قطعه عکس 4×6 رنگي ، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو.

فتوکپي از تمام صفحات شناسنامه.

با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.